Politică de confidențialitate

Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea MARCOVICI MIHAI MARCEL PFA (TOP-CREDIT și LOAN CONSULT COMPANY) și deține toate drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile și toate celelalte materiale prezentate în acest site.

TOP-CREDIT nu va fi legal responsabil sub nici o circumstanță pentru nici o inadvertență ori descriere eronată a informațiilor prezentate în acest site.

Informațiile prezentate pe acest site constituie o sursă de informare fără a reprezenta o ofertă de servicii sau produse din partea TOP-CREDIT.RO (MARCOVICI MIHAI MARCEL PFA)

Orice persoană care dorește să acceseze unul din serviciile prezentate în site este rugată să contacteze TOP-CREDIT.RO (MARCOVICI MIHAI MARCEL PFA) pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului, cât și asupra condițiilor în care acesta este oferit.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al MARCOVICI MIHAI MARCEL PFA (TOP-CREDIT.RO)

Orice încercare de orice natură de modificare a imaginii și informațiilor din prezentul site din partea oricărei persoane, cu excepția deținătorului sau legal – MARCOVICI MIHAI MARCEL PFA , dă dreptul unilateral și neechivoc ca MARCOVICI MIHAI MARCEL PFA să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanțelor și/sau autorităților legal competente pentru sancționarea acestui fapt.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal furnizate de către Dumneavoastră (nume, prenume, adresa de email, locație) pot sta la baza studiilor realizate de MARCOVICI MIHAI MARCEL PFA (TOP-CREDIT.RO) , inclusiv cu privire la comportamentul general al persoanelor care au accesat site-ul TOP-CREDIT.RO (numărul de vizite, timp mediu petrecut, pagini vizitate, precum și alte statistici generale referitoare la vizitatori), dar și în special pentru contactarea dumneavoastră în vederea stabilirii unei relații de colaborare.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm sunt prelucrate pentru îndeplinirea următoarelor scopuri: executarea contractelor încheiate de Dumneavoastră cu TOP-CREDIT.RO (MARCOVICI MIHAI MARCEL PFA) , contactarea de către un broker * în vederea oferirii de informații detaliate despre serviciile oferite de COLABORATORII * BROKERULUI și serviciile/produsele de creditare oferite de instituții de credit, scopuri de marketing direct, publicitate prin intermedierea/promovarea celor mai potrivite produse și servicii pentru nevoile dumneavoastră prin realizarea unui profil, evaluarea eligibilității clienților și potențialilor clienți ai instituțiilor de credit în vederea acordării de către acestea a unor produse și servicii bancare standard sau personalizate.

Broker*

  1. Marcovici Mihai Marcel PFA-CUI 33182219
    Persoană juridică cu sediul social în Str. Armasul Marcu, nr 11, bl. 24, sc.2, ap 113, Sector 2, București
  2. Loan Consult Company SRL-CUI 42523552 Sediul social în Str. Lămâiului, nr. 4C, Sector 1, București

Intermediarul de credite este înscris în Registrul de la Autoritatea Națională pentru Protecția Cosumatorilor la poziția 31, http://www.anpc.gov.ro/articol/861/registru-1

TOP-CREDIT prin intermediul brokerilor menționați mai sus, intermediază gratuit credite pentru persoane fizice prin intermediul Kiwi Finance. Prin accesarea serviilor TOP-CREDIT vă dați acordul în acest sens.
Prin contactarea TOP-CREDIT, acceptați politica de prelucrare date cu caracter personal a Bayer Credit SRL.
Serviciile de evaluare imobile sunt realizate de către ABC EXPERT EVALCONS SRL, CUI 15347726, persoană juridică cu sediul în B-dul FERDINAND I , nr 58 , Sc. A , Et.2 .Ap.7 ,BUCUREȘTI ,Sect 2.

Prin accesarea serviciilor de evaluare vă dați acordul că datele cu caracter confidențial să fie prelucrate de ABC EXPERT EVALCONS SRL.

Dispoziții finale
Prin accesarea și completarea formularului de contact vă dați acordul ca datele cu caracter personal ( nume, telefon, e-mail, locație) să fie prelucrate de :

  • Marcovici Mihai Marcel PFA
  • Loan Consult Company SRL
  • ABC Expert EvalCons SRL
  • Bayer Credit SRL

Dacă doriți ca datele Dvs să nu mai fie prelucrate, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@top-credit.ro.